Search

Ik kies voor het virus

Bij de aanvang van de " pandemie " heeft Zweden ervoor geopteerd om groepsimmuniteit op te bouwen door het virus los te laten op het volk, zoals dat gewoonlijk gebeurt met andere virussen zoals bvb de griep.

In Zweden is er nooit een lockdown geweest noch een mondmaskerplicht. Er wordt enkel aanbevolen om op drukke plaatsen een mondmasker te dragen en afstand te houden. Het is een vrije keuze.

Zweden telt afgerond 10.500.000 inwoners. Ofwel ongeveer een miljoen minder dan België. Op heden heeft zij 1.089.000 " besmettingen " gekend en 14.588 doden, hoofdzakelijk in de categorie van de bejaarden ( zoals bij ons ). 1.056.500 mensen zijn hersteld of hebben niets gehad. In Zweden is ook het overgrote deel van de positieven asymptomatisch ( zoals bij ons ). https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/


Wanneer we de curve van het verloop van de besmettingen, de ziekenhuisopnames en de overlijdens van Zweden en België naast mekaar leggen zien we vrijwel geen verschil.

Is dit een uniek gegeven ? Neen. In de USA hebben 34 van de 52 staten de maatregelen volledig afgeschaft ( of hebben er nooit gehad ) en ook daar zien ze dat er geen toename is van het aantal besmettingen en zieken.

De staat Florida ( waar er nooit maatregelen zijn geweest ) heeft een studie laten uitvoeren waarbij het aantal besmettingen, zieken en doden in staten die geopteerd hebben voor een strenge lockdown, mondmaskerplicht, afstandsregel ... vergeleken hebben met de resultaten in de staten waar er nooit maatregelen zijn geweest.

En net als bij Zweden is er vrijwel geen verschil.

In Zweden en de US staten waar ik naar verwijs is de vaccinatiegraad procentueel vergelijkbaar met of minder dan bij ons.

Afrika idem dito. In 118 landen van de 213 is er niets aan hand. Geen regels terwijl in de derdewereldlanden de hygiëne sterk te wensen over laat wegens de grote armoede die er heerst. Er sterven dagelijks 30.000 kinderen door honger. How about that ?

Het vaccin is niet verplicht. Dat wordt ook nu weer duidelijk wanneer we in het Nieuwsblad lezen ' wie zich niet laat vaccineren, kiest voor het virus ". We kunnen kiezen. Vaccineren of sterven, euh... ziek worden !


Ik kies voor het virus. Op die manier kan ik een natuurlijke immuniteit opbouwen die mij gedurende langere tijd - met 100% zekerheid - beschermt. Van de vaccins weten we niet of ze beschermen en ten belope van hoeveel %. We moeten het doen met persverklaringen van de pharmareuzen die op vandaag hun onderzoeksrapporten nog altijd niet hebben vrij gegeven.

Bovendien zijn er risico's verbonden aan het vaccin waarvan de veiligheid niet vaststaat. Gisteren heb ik een wetenschappelijke studie gepost die gepubliceerd is op 24.06.2021 en waarin het team onderzoekers tot de conclusie gekomen is dat er te weinig gegevens beschikbaar zijn om de veiligheid te beoordelen.

Er worden wereldwijd veel bijwerkingen geregistreerd en helaas zijn al veel mensen kort na vaccinatie overleden. Ook in B vallen er al 377 doden te betreuren en meer dan 15.000 ernstige bijwerkingen.

Het is Russische roulette. 6 kogelgaten, 1 kogel. Wat als die kogel net bij mij zit ?

Voor de rest staat vast dat wie zich dubbel laat vaccineren met de huidige generatie vaccins hoe dan ook het risico loopt om in het najaar besmet te geraken met de Delta variant.

Complottheorie ? Neen, stuk voor stuk feitelijke vaststellingen.


Dus, waarom zou ik iets in mijn lijf laten spuiten dat onomkeerbaar is, waarvan ik niet weet wat het precies is en wat het zal doen op korte, middellange en lange termijn maar wel al weet dat ik nog altijd het risico loop om ziek te worden ?

Om solidair te zijn ? Voor de anderen die ook niet beschermd zijn, nog altijd besmet kunnen geraken, ziek kunnen worden en de ziekte doorgeven ? Ik denk er niet aan.

Om vrij op vakantie te kunnen gaan en op een vliegtuig te stappen ? Dat kan ook zonder vaccin.

Om vrij op restaurant te kunnen gaan en/of naar festivals ? Dat hoeft niet voor mij. Ik wacht wel en als ik zin heb in een uitje ga ik wel naar plaatsen waar er geen voorwaarden zijn

Is dit egoïstisch ? Neen. Dit is gewoon gezond boerenverstand. Mijn lijf, mijn keuze. Mijn verstand zegt : neen, wacht met dat spul, laat de natuur maar zijn werk doen.


Ik WIL ziek worden. Dat is de keuze dit ik heb en die ik maak. Probleem is dat het virus mij niet wil. Ik kus en knuffel me al maanden lang zot met honderden mensen, maar er gebeurt niets. Ik laat me testen via bloedonderzoek maar ik blijf negatief. Niks, nul, nada. Ik word niet ziek en zij ook niet.


Als de pers de Gedragscode Journalistiek zou respecteren, zou zij waarheidsgetrouw het volgende publiceren :

" wie zich niet laat vaccineren, kiest voor het virus en kan ziek worden maar ook perfect gezond blijven; u kan besmetting en ziekte vermijden door uw immuunsysteem te versterken : eet gezond, veel vers fruit en groentjes, drink geen of slechts met mate alcohol, sport en beweeg, maak vaak wandelingen buiten, en neem zink, magnesium, vitamine C en D supplementen "

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210630_932946143 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en