Search

QR code tracking system Australia

Vanaf 02.07.2021 moeten in Australië alle klanten van supermarkten, kleine handelszaken, kappers, nagel- en beautysalons verplicht aan de ingang van de handelszaak een QR code scannen of.. ze mogen niet binnen. De uitbaters zijn verplicht om aan de ingang een scanpaal te plaatsen op straffe van een boete of erger, de sluiting van hun handel. Bepaalde inkopen kunnen nog enkel via het scannen van een QR code.

En hier voor de officiële QR website waar elke Australische inwoners zich moet registreren. https://qrcodesaustralia.com.au/


Mattias Desmet heeft vroeger dan verwacht gelijk gekregen. De totale controle is in Australië een feit. Geen QR code of QR niet scannen ? Dan kan u geen inkopen meer doen in grote en kleine handelszaken, naar de kapper of een beauty salon gaan. De vrijheid wordt volledig aan banden gelegd. Geen rechten meer, enkel nog plichten.


Op dit moment geldt de verplichte QR code enkel voor de registratie van personen maar het is een kleine stap om toegang tot handelszaken en dienstverlening ook te verbieden in geval personen zich niet schikken naar bepaalde regels zoals bvb bewijs van vaccinatie.


Wees maar zeker dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer de QR tracking ook bij ons wordt ingevoerd onder het voorwendsel van " bescherming volksgezondheid ".


Is er iemand die nog twijfelt aan de uitvoering van The Great Reset ?

Dit maakt onderdeel uit van hun plan. Bekijk de 267 video's van het WEF. Ze hebben het al 2 jaar geleden netjes uit de doeken gedaan.


In België wordt de vijs ook steeds harder aangespannen. Vanaf 2030 worden in Brussel dieselauto's volledig geband ongeacht het bouwjaar en vanaf 2035 zelfs benzine auto's. Met de euronomen die reeds bestaan, kan je nu al bepaalde steden niet meer binnen tenzij je een dure dagpas koopt. Auto's vanaf bouwjaar 2019 zijn vrijgesteld tot 2027. Dat is niet meer zo lang. Het probleem van de Co2 uitstoot zou perfect kunnen opgelost worden met speciale roetfilters maar de overheden geven de voorkeur aan een radicale oplossing. Geen diesel en benzine auto's meer, enkel nog elektrisch ( voor wie het kan betalen ). https://gocar.be/nl/autonieuws/actualiteit/ban-op-diesel-en-benzine-honderden-doden-per-jaar-vermijden

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en